tuotteet | palvelut | kytkennät | yhteystiedot | dokumentit
.........................................................................................


CB-200 Palovaroitinkeskus

kytkentäohjeet

Yleinen esittely:

CB-200 sarjan palovaroitinkeskukset ovat 1-8 silmukkaisia, ja ne ovat koteloituja samankokoisiin ruiskupuristettuihin polykarbonaattikoteloihin. Suunnittelu on ulkonäöllisesti sekä moderni että kekseliäs. Helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys on asetettu etusijalle.

Keskukset voidaan asentaa joko suoraan seinäpintaan, tai uppoasentaa niin että ne tulevat ulos seinäpinnasta vain 19-24mm. Keskus voidaan asentaa mihin tahansa kiinteistöön, jonka hälytystä ei siirretä suoraan aluehälytyskeskukseen. Hälytys voidaan liittää muun taloautomaation yhteyteen, kuten esimerkiksi VAK:iin, vartiointiliikkeelle ym.


Tekninen esittely:

Kaikki ilmaisinsilmukat sekä palokellolinjat ovat jatkuvasti sekä vika- että oikosulkuvalvottuja. Näin ollen aktiivisia silmukkapäätteitä ei tarvita, koska toiminnot on sisällytetty keskuksen sisäiseen elektroniikkaan. Järjestelmä on mahdollista koestaa yksin, niin että kun painikkeesta/ilmaisimesta otetaan hälytys, keskus menee palohälytystilaan 3:n sekunnin ajaksi, minkä jälkeen se palaa testitilaan. Keskus reagoi myös ilmaisimen poistoon antamalla vikahälytyksen.

Maksimaalinen virransyöttökyky: 2A
Virrankulutus verkkosyötön katketessa: 60mA
Sisäisen laturin virransyöttökyky: 500mA
Hälytinsilmukoiden virransyöttökyky: 500mA
Akusto: 2x2.1 Ah 12V s.l.a
Mitat: 255mm x 310mm x 85mm
Paino(ilman akkuja): 2,35kg