tuotteet | palvelut | kytkennät | yhteystiedot | dokumentit
.........................................................................................


3500 Paloilmoitin/Palovaroitin -keskus (Konventionalinen järjestelmä)
 
Kytkentäohje
Käyttöohjeet

Asennusohjeet
Esite

Hälytinsilmukat(sireeni): 2 valvottua
Hyväksynnät: EN 54 osat 2 ja 4 
Silmukat: 2, 4 tai 8 silmukkaa
Mitat:  228 x 345 x 111mm

3500 mallin konventionaaliset paloilmoitinkeskukset on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, taloudellisiksi vaihtoehdoiksi pieniin ja keskisuuriin kohteisiin. Keskusmallit on varustettu toiminnoilla joita ei ole ennen ollut konventionaalisissa paloilmoitinkeskuksissa.

Keskuksia on kolme eri mallia; 2, 4, ja 8 ryhmän mallit. Keskukset voidaan asentaa pintaan tai uppoasennuksena, keskuksen painikkeiden ollessa toiminnassa ainoastaan palokunnan avaimella aktivoinnin jälkeen.

Nämä keskukset pystyvät tunnistamaan onko palohälytys aktivoitu palopainikkeesta vai automaattisesti ilmaisimesta. Tämä toiminto mahdollistaa erinäiset toimenpiteet hälytyksen tapahtuessa (esim. aikaviiveet ) joilla voidaan varmistaa tapahtuman oikeellisuus, kun taas palopainike aktivoi jälleenannot välittömästi. Syy ja seuraus toiminnot sisältävät yhdenaikaisuustoiminnon, ryhmä viiveet, pulssihälytyksen, ryhmäreleet ja palovälittimen.

Muiden järjestelmien liittäminen on helppoa valitsemalla muistamaton ryhmäasennus ja lisäksi keskuksessa on erillinen ‘class change input’ liitin. Rajaton määrä käyttölaitteita voidaan liittää keskuksiin 3504 ja 3508 RS485 sarjalinkin kautta.

Koko keskussarja on hyväksytty kolmannen osapuolen testeillä uusimpien EN54 standardien mukaan ja ne täyttävät täysin kaikki viimeisimmät EN54 standardit. Lisätietoja keskuksista asennus- ja käyttöönotto-ohjeissa.